22 December 2012

Tips Menguji Madu Asli Atau Palsu

Tips ini sangat berguna kepada sesiapa yang ingin tahu samaada madu yang dibeli itu asli atau tiruan. Sesiapa yang belum pernah membeli madu bolehlah gunakan tips ini supaya anda tidak tertipu oleh si penjual madu.






LOLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!

kredit: Suhaizam budak SP

9 comments:

  1. dezee: ingat tips ni..berguna utk masa hadapan.haha

    tatie: suhaizam su! :p

    ReplyDelete
  2. woih pacik oi banyaknye spam kat blog kau ni. apesal kau tak update blog kau ha? kau dah bersara ke wei?????

    ??


    ??


    ??????





    hehehehe

    ReplyDelete
  3. wowow mana kau ni wei? kau buka blog baru eh? hehe

    ReplyDelete
  4. malas ar nak tulis..hehe

    ReplyDelete
  5. ape dah jadi dengan kau ni?

    ReplyDelete
  6. lalu masukkan ke mana...????haiiihhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...