25 September 2012

Percintaan Sejati Lelaki Tanpa Kaki Dan Tangan (22 gambar)

Cinta itu buta!!

Ramai orang kita seronok bercinta dan demi cinta katanya sanggup berkorban apa sahaja. Tapi pahamkah anda apa erti cinta sebenar? Taylor Morris, seorang tentera laut EOD yang berasal dari Cedar Falls, Iowa telah kehilangan sepasang kaki dan tangan semasa bertugas di Afghanistan.

Walaupun keadaan fizikalnya sudah cacat namun teman wanita beliau masih setia dan sanggup bersama dengannya. Bukan seperti Vivi dalam cerita Ketika Cinta Bertasbih 2. Anda boleh lihat gambar-gambar beliau di taylormorris.org yang telah di abadikan oleh teman wanitanya, Danielle dan juga Juli, ibu kepada Taylor.

Di bawah ada beberapa keping gambar yang dapat menceritakan serba sedikit tentang kisah percintaan mereka ini.














































#tiba-tiba mata berhabuk..hukhuk

Kredit: glamour.com

19 comments:

  1. cinta itu indah kalau betul manusia tu tak buta hati kan :)

    p/s: the pic kat my blog tu is my fren lah hehehe, dia leka main games smpai xsedar apa jadi keliling hhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..bila buta hati, hilanglah pertimbangan dan muncullah ego dlm diri..

      Delete
  2. cinta seorang wanita ni dengan kesetiaan dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jadik kat aku, tak tau lagi boleh bertahan ke tak..
      respect sama wanita ni.huhu

      Delete
  3. bila hati masih bersih walau nyatanya perit, inilah hasilnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mampukah kita jika ini berlaku??

      Delete
  4. Burst into tears now... :'(
    Amazing couple!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hard to see couple like this nowadays.. :'(

      Delete
  5. pengorbanan wanita itu besar sangat kan.. bertuah sangat lelaki tu.. fiza tumpang bahagia tengok kebahagiaan mereka.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..bertuah laki tu dpt teman yg sanggup hidup sama..
      minta2 kita semua diberikan pasangan mcm ni satu hari nanti

      Delete
  6. jeles tgk pasangan mcmni bertuah dpt kekasih yg saling memerlukan dan yg saling menyayangi sob sob ;')

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap yg ade dlm dunia ni ada pasangannya yg saling melengkapi.. :)

      Delete
    2. yeker? tp yang saya ade semua 'melengkopi' mungkin sy bukan org yang berhak dpt yang melengkapi kot..

      Delete
    3. mungkin belum jumpa yg betol2 utk diri kita..
      satu hari nanti lambat atau cepat pasti akan dipertemukan.. :)

      Delete
  7. biasa la ppuan klu da syg mcm tu le hehehehehhehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh2..mcm ckp kat diri sendiri je.huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...