25 September 2012

Kisah Kondom Dan Pemilik Farmasi


Nora menjemput teman lelakinya Hamzah untuk pergi kerumah berjumpa kedua ibubapanya sambil makan malam. Jikalau Hamzah bersetuju, Nora berjanji akan tidur bersamanya selepas makan malam tersebut.

Setelah berfikir agak lama, akhirnya Hamzah bersetuju dan membuat beberapa persiapan. Lalu dia pergi ke sebuah farmasi dan bertemu dengan pemilik farmasi tersebut untuk meminta nasihat dan tunjuk ajar...

Hamzah : "Encik..malam ni buat pertama kalinya saya akan meniduri kekasih saya. Jadi saya ingin membeli ubat yang paling baik untuk menguatkan ketahanan dan mempercepatkan ransangan. Saya juga ingin membeli kondom yang paling tahan"

Pemilik Farmasi : "Berapa banyak kondom yang kamu mahu?"

Hamzah : "12 keping..kerana saya mahu mengulangi sebanyak 12 kali"

Selesai berurusan di Farmasi tersebut, Hamzah terus balik ke rumahnya. Malam pun tiba..

Di Rumah Nora, Hamzah duduk di sisi teman wanitanya itu dan berhadapan dengan kedua orang tua Nora. 30 minit berlalu Hamzah banyak tunduk dan malu-malu. Akhirnya selesai sudah makan malam dan seketika itu Nora berbisik pada Hamzah.

Nora : "Saya tidak menyangka yang abang ni pemalu orangnya. Tapi bagus juga sebab mesti ayah tidak ada alasan untuk menolak perkahwinan kita nanti.."

Hamzah : (Sambil berbisik) "Abang tak sangka.. ayah awak tu rupanya seorang pemilik Farmasi”

LOL!!


Kredit: Songlap

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...