28 September 2012

Bad Piggies Versi Komputer

Kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiii




Akhirnya game Bad Piggies keluaran syarikat Rovio versi komputer telah keluar. Aku baru download tadi dan dah cuba game ini. Bad Piggies ini sebenarnya adalah watak babi hijau yang sama dalam Angry Birds. Cuma kali ini misinya adalah membina kenderaan dengan menggunakan kreativiti sendiri untuk melalui segala halangan dan kutip crate sepanjang laluan. Seperti Angry Birds, game ni menggunakan elemen dan konsep fizik. Sila klik disini untuk download.

Comel!!

Kredit: pcmag.com

17 comments:

  1. Heh..office block mediafire lak.aiseh..heihei

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tunggu balik umah la

      Delete
  2. ooo ni ek bad piggies? babi tu mcm babi angry bird kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mmg babi angry birds pon..
      mcm kali ni babi tu dia balas dendam gitu ar..haha

      Delete
  3. lyla memang suka game macam ni, guna otak sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..perah otak sikit ar..hehe

      Delete
  4. comeyyy! nak download gak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2..kena cepat download tu sbb takut link dia mati..

      Delete
  5. Hahah kesian piggies ni asyik jadi mangsa si angry birds je.. kali ni dia punya turn utk have fun xD
    nk try juga la download

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..masa utk balas dendam!

      Delete
  6. kalau layan game ni mmg tak buat keje lain dah. hee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..kusyuk sangat smpai lupa kot

      Delete
  7. adeh asyik-asyik babi hijau.
    anyway ni ke penulis buku cerita malaysia tak ke piala dunia tu ?
    tengah berkira-kira nak beli .

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe pasni depa boleh buat babi pink plak..haha
      sy hanya pembeli je buku tu..kalau berminat boleh add abg dubook (seller) kat facebook dia kat sini dan boleh tny selanjutnya ttg buku tu.. :)

      Delete
  8. semua babi akn kelihatan hijau lah kali ni, aku gamers yg cekap, pasti mnyeronokkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cekap x cekap ar..try main tgok..
      smpai 1 stage nnt, ko akan rasa tension dan x nak main dah..
      tp esoknya ko akan main lagik..haha

      Delete
  9. memang ta angkat tangan bab game ni. 0 knowlage

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...