11 October 2012

Faradyable Tidak Tenang Hitler

"hatiku bagaikan mancis" djent dje djent dje djent!!!

Video baru dari Faradyable di youtube yang bertajuk "tidak tenang versi Hitler". Video Hitler beliau ni bukan video yang femes orang buat dubbing tu yer. Ini scene lain. Sebelum ini beliau buat video tidak tenang versi Rambo. Mungkin versi Hitler ini juga ada sekuelnya. Sama-sama kita nantikan dan sekali lagi you make my day bro!



Kredit: faradyable

7 comments:

  1. farady!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. suka lyn vid hitler lawak kan dorg mmg hebak

    ReplyDelete
  3. agak2 penat dn stress balik kerja tu, layan video2 ni dulu..hilang sket tension.hehe

    ReplyDelete
  4. Heh.esok aku tembak muka ko 5 kali.heihei..

    ReplyDelete
  5. alo. kat sini tak leh tengok video..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...